Het Team

JohnJohn van Adrichem (1962),  Partner

John is een resultaatgerichte, deskundige en ervaren financieel manager. Hij heeft gedurende een groot aantal jaren het accountantsvak uitgeoefend bij een gerennomeerd accountantskantoor met specialisatie op gebied van EDP-audit en heeft de opleiding tot Register-Accountant voltooid. Op 1 januari 2019 is John op eigen verzoek uitgeschreven uit het Accountantsregister. Sinds 1997 is John als zelfstandig manager / directeur / bestuurder gevestigd en heeft hij bij diverse opdrachten en werkzaamheden uitgevoerd bij uiteenlopende bedrijven en instellingen. Vanuit zijn achtergrond (zoon van een Westlandse kweker) beschikt John over veel kennis en ervaring van de tuinbouwbranche (met name de toelevering).

De werkgevers /opdrachtgevers zijn onder meer: Price Waterhouse Nederland, Cebeco-Handelsraad, Beekenkamp Maasdijk, Campina,  Uitvoeringinstelling sociale zekerheid, Grow Holding, ANWB, Inholland.
John heeft zijn HEAO RA diploma in 1983 behaald en rondde de NIVRA opleiding in 1991 af.

RUBENDrs. Ruben Peeters (1959) – Partner

Ruben is een breed opgeleide en ervaren financieel directeur.  Zijn kracht ligt in het cijferinzicht en de werkelijkheid achter de cijfers. Als strateeg en als onderhandelaar heeft hij diverse bedrijven op pad geholpen en hij heeft bij bedrijfsovernames aan beide zijden van de tafel gezeten. Zijn belangstelling gaat ook veel breder dan de financiën en de organisatie, getuige zijn vele bestuurslidmaatschappen en toezichthoudende functies.

De werkgevers van Ruben zijn geweest: Kemira, Menken van Grieken,  Louwman & Parqui, Haluco Beheer. De opleidingen van Ruben zijn:

  • Propaedeuse Economie, Erasmus Universiteit – 1978
  • Doctoraal Geneeskunde, Erasmus Universiteit – 1984
  • Doctoraal postkandidaatsopleiding Bedrijfskunde, (Inter)faculteit Bedrijfskunde te Delft en Rotterdam – 1987
  • SPD volledig – 1992

Ton-24-9-2012-005sTon van Leeuwen (1961) – Senior Consultant

Ton beschikt over een brede financiële kennis en ervaring op zowel inhoudelijk als managementgebied. Kwaliteit van werken, accuratesse, integriteit en een klantgerichte instelling zijn belangrijke kernwaarden van Ton. Daarnaast is Ton in zijn vrije tijd actief in diverse maatschappelijke functies.

Ton heeft in zijn lange carrière bij Rabobank diverse leidinggevende functies vervuld in financiële en control functies. Hij heeft een afgeronde opleiding HBO Bedrijfskunde en Agribusiness en heeft veel opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van financieel management en management informatie.

Ric-199x300Ric Meeuwisse (1957) – Senior Consultant

Ric is vanaf 2014 verbonden aan PVA Financieel en heeft in zijn professionele carrière bij tal van internationaal opererende ondernemingen gewerkt in financieel eind-verantwoordelijke functies. Als strategisch veranderingsmanager ligt zijn kracht in het vanuit financieel perspectief optimaliseren van bedrijfsprocessen. Ric houdt van aanpakken en werkt vanuit een eigen visie aan structurele verbeteringen in organisaties.

Ric heeft werkervaring opgedaan bij Monsanto, Western Seed, Albatros Group en Internationale Navigatie Apparaten en beschikt over een technische opleiding (HTS Informatica) aangevuld met specifieke financiële opleidingen (Controllership HBO, internationale belastingen en HRM).

Naast deze vaste teamleden beschikken wij over een netwerk van specialisten op
deelgebieden die wij kunnen inschakelen om u de juist adviezen te geven

Wilt u ons team versterken?

Bent u ook financieel eindverantwoordelijk bij een (middel)grote onderneming en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Wij komen graag met u in contact omdat wij ons dienstverleningsconcept graag met anderen verder willen verbreden en uitbouwen.

Bent u ook financieel eindverantwoordelijk bij een (middel)grote onderneming en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Wij komen graag met u in contact omdat wij ons dienstverleningsconcept graag met anderen verder willen verbreden en uitbouwen zie onder Vacatures.