Skip to main content
 

Het kan ook u overkomen

U heeft een eigen bedrijf of onderneming en alle zaken lopen goed, zolang ù maar de touwtjes in handen heeft. Maar wat gebeurt er, als u plotseling door een ongeval of ziekte uitvalt? Of: uw kinderen willen de zaak op het beslissende moment toch niet overnemen en u bent al zover op leeftijd, dat u het niet meer zelf redt? Op zo’n moment wilt u toch dat iemand van de ene op de andere dag uw zaken kan waarnemen en dat uw onderneming gecontinueerd wordt. U wilt direct een Continuaris kunnen inschakelen die u volledig vertrouwt en van wie u weet dat hij op een professionele manier uw onderneming kan besturen.

 

De Continuaris van PVA Financieel kan u ondersteunen bij onder meer de volgende zaken:

  • Het opstellen van een Levenstestament waarin zowel uw persoonlijke als uw zakelijke wensen worden vastgelegd. Vanzelfsprekend wordt hierbij samengewerkt met de notaris van uw voorkeur.
  • Inventariseren en vastleggen van alle belangrijke zaken om de continuïteit van uw bedrijf te borgen. Hierbij kunt u denken aan de sturing van uw bedrijf, het beheer van uw bankzaken, beleggingen, verzekeringen, en fiscale zaken.
  • Periodiek overleg waarin wij zullen nagaan of alle vastgelegde zaken nog juist en volledig zijn.
  • Het op verzoek overnemen van de directie van uw onderneming.
  • De uitvoering van de werkzaamheden als Executeur Testamentair.

Wat kost een Continuaris ?
De Continuaris brengt een marktconform tarief in rekening. Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten en expertise maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via ruben@continuaris.nl. of een telefoontje naar 06 20 200 419.