Skip to main content
 

Het kan ook u overkomen

U staat midden in het leven met fijne vrienden en een leuke baan. Plotseling krijgt u een ongeval of wordt u ernstig ziek. Of: tussen u en de kinderen of tussen de kinderen onderling zijn de relaties niet meer zo warm als ze vroeger waren. Of: u heeft het gevoel dat u er soms helemaal alleen voor staat. In een dergelijke situatie kunt u er voor kiezen uw belangen te laten behartigen door een Continuaris.  Via een Persoonlijk Dossier worden uw wensen ten aanzien van het beheer van uw financiële zaken vastgelegd. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke zaken.

 

De Continuaris van PVA Financieel kan u ondersteunen bij onder meer de volgende zaken:

  • Het opstellen van een Levenstestament waarin zowel uw persoonlijke als uw zakelijke wensen worden vastgelegd. Vanzelfsprekend wordt hierbij samengewerkt met de notaris van uw voorkeur. Download hier de Vragenlijst Continuaris.
  • Periodiek overleg waarin wij zullen nagaan of alle vastgelegde zaken nog juist en volledig zijn.
  • De uitvoering van de werkzaamheden als Executeur Testamentair.

Wat kost een Continuaris ?
De Continuaris brengt een marktconform tarief in rekening. Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten en expertise maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via ruben@continuaris.nl. of een telefoontje naar 06 20 200 419.